Taş Yapı'dan Dubai'nin Meydan Projesini Yapacak

03 Şubat 2012 00:00

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Dubai'de ziyaret ettiği Meydan Projesini, bu ülkedeki Meydan Grubu ile birlikte Türkiye'den Emrullah Turanlı'nın sahibi olduğu Taşyapı hayata geçiriyor.

Taş Yapı'dan Dubai'nin Meydan Projesini Yapacak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Dubai'de ziyaret ettiği Meydan Projesini, bu ülkedeki Meydan Grubu ile birlikte Türkiye'den Emrullah Turanlı'nın sahibi olduğu Taşyapı hayata geçiriyor.

30 bin dönüm arazide kurulacak projenin 15 bin dönümlük alanında öngörülen yatırım değeri 25 milyar dolar. Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, projedeki otel ve at koşu pistlerinin yer aldığı 2,5 milyar dolar maliyetli ilk etabı Dubaili ortaklarıyla birlikte tamamladıklarını söyledi. Projenin bundan sonraki etaplarında ise çarşılar, alışveriş merkezleri, mahalleler, sağlık tesisleri, iş merkezleri yer alacak.

Henüz yorum yapılmamış.

Üye girişi yaparak yorum ekleyebilirsiniz.Üye girişi yapmak için tıklayın
Lütfen bekleyiniz...

Proje Arama

Ara

Editörün Seçtikleri