Story Group’tan Doğa Evleri Projesi!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Story Group tarafından başlatılan Doğa Evleri Projesi dikkat çekti. Proje kapsamında toplamda 18 adet villa yapılacağı öğrenildi. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 45 dakika mesafede olan Doğa Evleri Projesi’nden villa almak isteyenlere 36 ay taksit imkanı sağlanacağı açıklandı.

Story Group Kocaeli’nde yeni bir projeye daha adım attı. Kocaeli Kandıra’da 5 dönüm arazi içinde müstakil 3 katlı ve 150 metrekare olan villa projesinin temeli atıldı. Depreme dayanıklı, akıllı ev sistemleri ve ankastre ürünleri ile birinci sınıf bir villa inşaatına başlandı. Doğa Evleri Projesi Firma Patronu Muhiburrahman Mehrabi tarafından yapılan açıklamada, “Site içersinde 24 saat güvenlik olacak. Sosyal donatı alanları ile ailenizle huzurlu, mutlu yıllar geçireceksiniz. Proje kapsamında 18 adet bağımsız villa yapılıyor. Bu villalardan biri de sizin olabilir. Proje, Sabiha Gökçen Havalimanına 45, Karadeniz’e 35 dakika mesafede” bilgisini verdi.

Kandıra’nın Çalca Mahallesinde yapımına başlanan şimdiden dikkat çekti. Proje kapsamında Doğa Evleri Projesi 18 villa yapılacak. Villalar 3 kat, 4+1 ve 120 metrekare olacak. Bu arada vilların fiyatı 7 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. Yüzde 20 peşinat ödeyenlere 36 ay taksit imkanı var. Doğa ile iç içe olan bu villalar 36 ay içerisinde teslim edilecek.

Benzer Haber  Velux Yalıkavak Projesi Temelleri Atıldı

Yorum Yazın